10 Δεκ 2008

Φτου σας ξευτυλισμένοι!...

Τόσες μέρες προσπαθώ να κρατήσω την οργή μου γι αυτά που γίνονται και γι αυτά που ακούω. Νοιώθω να πνίγομαι, δάκρυα προσπαθούν να απαλύνουν την οδύνη μου. Θέλω να πω πολλά, να ουρλιάξω, να βγω έξω και να τα σπάσω όλα. Θέλω να πάω να αγκαλιάσω αυτά τα παιδιά που ζητάνε με τραγικό τρόπο τα δίκια τους και να τους ζητήσω συγνώμη που δεν τα καταλαβαίνουμε όλοι εμείς οι ξερόλες. Δεν το κάνω όμως ακόμη. Δεν ξέρω γιατί. Φόβος; βόλεμα; το ότι έχω ένα εντεκάχρονο παιδί και με χρειάζεται; Δεν ξέρω.
Αυτό όμως που έχω μάθει καλά τόσα χρόνια είναι ότι το "σύστημα" που έχω βέβαια ενταχθεί κι εγώ, δεν μπορεί -μέσω της κάθε εξουσίας που το στηρίζει- να με κοροϊδεύει τόσο ξετσίπωτα. Έλεος!

Σταγόνα που ξεχιλίζει το ποτήρι η ανάληψη υπεράσπισης του δολοφόνου και του συνεργού του από το ανδροειδές που ονομάζεται Αλέξης Κούγιας! Του υπερασπιστή στο παρελθόν, κι άλλων αποβρασμάτων της κοινωνίας όπως πρεζέμπορων, νονών της νύχτας, εκβιαστών σωματεμπορίας γυναικών. Το άκρον άωτον είναι ότι αυτό το βδέλυγμα κατηγόρησε με δηλώσεις του το αδικοχαμένο παιδί για "αποκλίνουσα συμπεριφορά"!!! Ενώ έδειξε τον δρόμο για την αθώωση του φονιά!!! Τί ύβρις για έναν νεκρό.

Φτου σας ξεφτύλισμένοι!...

Ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος δήλωσε προχθές: "υπέβαλλα την παραίτηση μου στον πρωθυπουργό αλλά δεν έγινε δεκτή"
Τί λες ρε γελοίε; τί λες ρε γελοίε; τί λες ρε γελοίε; Κοιτάξου στον καθρέφτη και παραιτήσου μόνος σου!

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!...

Ο πρωθυπυργός της Ραφήνας Κώστας Καραμανλής δήλωσε εχθές: "η Πολιτεία θα προστατέψει τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών".
Τί λες ρε "κουμπάρε"; είσαι ο πρώτος ηθικός αυτουργός για το γεγονός ότι με την γνωστή συνταγή, εξαφανίστηκε η Αστυνομία για να τα σπάσουν οι κουκουλοφόροι-ασφαλίτες 18αχρονα και 20χρονα παιδιά κι αυτοί, που την Κυριακή το βράδυ τους είδα που ανηφόριζαν την ΓΑΔΑ για να πιάσουν δουλειά! Και ως εκ τούτου να δημιουργηθεί στον "χαπακωμένο" από την τηλεόραση ελληνικό λαό η εντύπωση ότι "τα κολόπαιδα τα σπάνε".

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!...

Ο δημοσιογράφος Πρετεντέρης εκφράζοντας άξια την κολοφάρα των δημοσιογράφων-σταρ των ΜΜΕ, παρακολουθώντας τα τεκταινόμενα στο ρεπορτάζ μονολογεί: "γιατί τόσο μίσος από αυτά τα παιδιά;..."
Τί λες ρε ηλίθιε; κάνεις και κοινωνικές αναλύσεις ενώ ζεις έτη φωτός από την καθημερινή πραγματικότητα ταμπουρωμένος στην πολυτελή ζωή σου το λάιφ στάιλ και τον παχυλό μισθό σου από το "συγκρότημα"-ρουφιάνο.

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!...

Η Πάτρα ζει μέσω "αγανακτισμένων πολιτών" νέες ένδοξες ημέρες "τύπου Τεμπονέρα". Ενώ είναι ασύληπτο πόσα φασισταριά ζούσαν ανάμεσα μας που με την ευκαιρία των γεγονότων "αποκαλύπτονται" μέσω των ραδιοφωνικών εκπομπών σαν σύγχρονοι "γερο-Λαδάδες" άξιοι απόγονοι των "κοτσαμπάσηδων του '21", "δοσίλογων της κατοχής", υπερασπιστών -με την αξίωση τους για "ησυχία τάξη και ασφάλεια" της χούντας.

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!...

Το παπαδαριό χωμένο μέσα στα σκάνδαλα, τις απίστευτες συλλογές Αρμάνι και Βερσάτσε, τις εταιρείες του ομίλου ΠΑΝΑΓΙΑ Α.Ε. στο χρηματιστήριο και ενώ οι πιστοί της εκκλησίας τους ούτε μαντήλι για να κλάψουνε.

Φτου σας ξεφτυλισμένοι!...

Οι πολιτικοί μας κάνουν μέσα σε λίγα χρόνια απίστευτες περιουσίες και χωρίς να έχουν τσίπα επάνω τους βοηθούν τις τράπεζες να υποδουλώνουν μέσω των δανείων τους πολίτες μέχρι να πεθάνουν. Ενώ συγχρόνως διορίζουν με τεράστιους μισθούς μεγαλοστελέχη που ξεδιάντροπα μοιράζουν στη συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων μισθούς κάτω από την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Φτου σας ξευτυλισμένοι!...

Στο παιδί μου είναι η πρώτη φορά που δεν λέω τουλάχιστον ακόμα, την αλήθεια. Φοβάμαι μη δηλητηριάσω την ευαίσθητη ψυχή του. Ξέρω όμως πως ότι και να του πω ότι και να κάνω, η θέση αυτού του παιδιού είναι εκεί έξω μαζί με τα άλλα παιδιά κι ότι σε τρία...τέσσερα...πέντε χρόνια θα στέκεται με γυαλισμένα μάτια και σφιγμένες γροθιές στο δρόμο και θα φωνάζει...

Φτού σας ξεφτυλισμένοι!...

18 σχόλια:

Γιώργος είπε...

mmm ωραιο ποστ,ν αρχισω κ γω να τα σπαζω ο λ α;ν αρχιζω κ γω να βριζω κατι που ξερεις ποσο ευκολο μου ναι;κατηγορεις δικηγορο μπατσο προθυπουργο και υπουργο γκριν???δεν εχεις καταλαβει οτι οι συγκεκριμενες δουλειες μαζι με καποιες αλλες που λανσαρονται ως δουλειες απο τα μμε,απο το ιντερνετ κ απο τα μασονακια που τις υποκινουν κ που μονο στοχο τελικο εχουν την πληρη κ απολυτη,,,υποδουλωση σ τ ο ονομα κ καλα τις ελευθεριας;;;;γρινν καποτε μου πες οτι ο γιος σου παει τον ντες,απο τοτε ο ντες αισθανεται πολυ ποιο υπευθηνος για καθε λεξη κ πραξη που κανει!ΓΙΑΥΤΟ ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΕΣΤΟ!ΠΡΩΣΩΠΙΚΑ λεω κ εδω,οτι κ στον νταρκ,το σκηνικο ειναι στημενο εντελως!με στοχο την "καταστολη"...αρα κ οποτε;11σεπτεμβρη τις ελαδας:)με πολυ ασχημες εξελιξεις συντομα,(καμερες,μετρα παρακολουθησεις η και κανας πολεμος,,,γριν τιν ελαδα δεν την χτηπας με πολεμο αλλα χτυποντας την θρησκεια κ παραδοση κ πολιτισμο τις οπος ειπε κ ο κισιγκερ:(γρεν,,,ο ντες χρονια λει,,,δεν μπορεις να χτυπησεις κ α ν ε ν α συστημα κ ειδικα αυτο γιατι θα πεθανεις μαζι του,θεωρωντας "πουλημενους"ολους τους εδω κ 100χρονια πολιτικους,σου λεω,εγω μενω στον κολοκοτρωνη κ στον μακρυγιαννη!και ΑΠΕΧΩ!ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΑ ΧΩΡΑΦΑΚΙ ΣΤΟ ΕΠΑΡΧΙΑκαντηνα,αλλιως,,,δεν θα χεις καμια αλλη επιλογη!υσ1,,,αν ειχα γιο,δ ε ν θα τον αφηνα να διαβαζει κ α θ ο λ ο υ κ κανεναν ντες!δεν ξερω για ποιους φασιστες μιλας,ομως ειμαι εντελως στα ισια!φασιστας!στα ισια ομως!ε γ ω δεν θα αλαξω!να αλαξει ο κοσμος!μακαρι να μπορουσα να γυρναγα το χρονο κ τον κοσμο ο λ ω ν 100χρονια πισω!κ ας μ εκτελουσανε!αν με πιαναν στη σπηλια,δεν θα χα δικηγορο:)γριν,,,χαλαρωσε κ απολαυσε το,η βγες απο αυτο,δεν εχεις αλλη λυση!

If...ιγένεια είπε...

Και λιγα λες..

Pink_Fish είπε...

πολύ φοβάμαι ότι όσα λέει ο μουρλοζωγράφος παραπάνω, είναι αλήθεια. Υπάρχει σχέδιο, για να σπείρει το φόβο, να υποδουλώσει το πνεύμα, να μας πάρει το τελευταίο πράγμα που μας έμεινε σ' αυτή τη κωλοχώρα: Την ελευθερία μας. Να μην αισθάνεσαι ασφαλής ούτε στο σπίτι σου. Και δε μιλάμε για παραέξω. Είναι επικίνδυνο και να κυκλοφορείς. Να μιλάς. Γιατί θα στην ανάψουν, όπως έκαναν με το παιδάκι. Στη ψύχρα. Μπατσαρία παντού, να γίνουμε ποντίκια φοβισμένα. Άμε και στον αγύριστο όλοι τους

Vam33 είπε...

Ακόμα να πιάσουμε πάτο ;Τι άλλο μένει ;Γειά σου greendim

Turdus Merula είπε...

...ίσως ήταν η αρχή!Πρώτη φορά είδα θαμώνες οκταώρου στίς καφετέριες να σηκώνονται απο τίς καρέκλες τους και να φωνάζουν για το αυτονόητο...
Επειδή θα΄θελα να πώ αυτά που βρήκες τη δύναμη κι έγραψες,το αναδημοσιεύω.Ελπίζω να μην έχεις πρόβλημα.
Καλημέρα

panikos kai fovera είπε...

ασε που μπορει να το βρεις και στη θεση του Αλεξη ...(απευχομαι)
ειναι δυσκολες οι εποχες ...

Roadartist είπε...

"Τί λες ρε γελοίε;"


oloi auto theloume na tou poume ..

AMIUS είπε...

Eιναιβαθειά νυχτωμένοι,αν νομίζουν οτι ξεμπέρδεψαν.Η οργή του κόσμου θα γίνει ποτάμι και θα τούς πνίξει.Απλά έγινε μόνο η αρχή!

greendim είπε...

Γιώργο το "σύστημα" με έχει "υποδουλώσει" αλλά δεν με έχει "αγοράσει". Έχει διαφορά!...

greendim είπε...

If...ιγένεια...
πολύ λίγα δυστυχώς!...

greendim είπε...

Pink fish...
χαίρομαι για την επίσκεψη και πάνω από όλα γι αυτά που γράφεις!...

greendim είπε...

vam33...
μάλλον τον "ακουμπάμε"...

greendim είπε...

Μ.Ζ. ...
τιμή μου!...

greendim είπε...

panikos kai fovera...
η γυμνή αλήθεια βγαίνει μπροστά και δεν φοβάται γιατί είναι αξιοπρεπής!...

greendim είπε...

Roadartist...
ας ενώσουμε τη φωνή μας επιτέλους!...

greendim είπε...

AMIUS...
το εύχομαι ολόψυχα!...

Όναρ είπε...

Μέχρι και σήμερα δεν έχω καταλήξει αν είμαι υπέρ ή κατά του όλου σκηνικού, αν συμφωνώ ή διαφωνώ..αν θέλω να κάνω κάτι ή όχι..αιωρούμαι και αμφιταλαντεύομαι..μόνη..στο απόλυτο κενό..ένα "φτου σας ξεφτιλισμένοι!" και λίγο είναι..Καλημέρες που έχουν χάσει το μπούζουλα..

greendim είπε...

Οναρούλι γλυκειά μου...
καλά να είσαι!...