12 Ιουν 2013

Παρακαλώ η κοπέλα είναι, θα περάσει κανείς;...

Με αφορμή το κλείσιμο (;) της γεμάτης από βαριά οικονομικά σκάνδαλα κρατικοδίαιτης Ε.Ρ.Τ., θυμήθηκα την κακόμοιρη Ελλαδίτσα. Πόσο την έχουνε "βιάσει" οι εκάστοτε κρατούντες μικροί και μεγάλοι.
Υπάρχει όμως μνήμη ακόμα: αλληλογλύψιμο με τους πολιτικούς, μπλαζέ ύφος στο "φίλιον", συλλογή με κουστούμια από τον Καρούζο, απίστευτοι μισθοί ειδικά για τους χειρότερους, "ευγενές" ταμείο μακριά από την ταλαιπωρία του λαού που κατά τα άλλα υμνούμε και δοξολογούμε!
Ο θαυμαστός κόσμος των δημοσιογράφων ειδικά των δημόσιων, καθώς και των συν αυτοίς αργόμισθων καρεκλοκένταυρων.
Υποστηρίζω το δικαίωμα στην τεμπελιά του καθενός αρκεί να μην το πληρώνω εγώ.
Ξέφυγα απόψε...

4 σχόλια:

Γιώργος είπε...

Προφανώς μιλάς για τους Κυβερνώντες και τα Golden Boys που έφεραν και την ΕΡΤ και την Ελλαδίτσα στο σημερινό τους χάλι και τους οποίους συνεχίζουμε να ακριβοπληρώνουμε για να μπορούν να πετάνε στο δρόμο ανθρώπους με την ίδια ευκολία μ' αυτήν που τους διόριζαν - ή δεν κατάλαβα καλά;

greendim είπε...

Γιώργο...
όλοι έχουμε το μερίδιο της ευθύνης που μας αναλογεί και που είναι μεγαλύτερο στο "κεφάλι". Αλλά εδώ στη χώρα της υποκρισίας δεν βλέπω τον ίδιο πόνο όταν έχουν πεταχτεί στον δρόμο εκατοντάδες χιλιάδες εργαζόμενοι που έχουν την ατυχία/τύχη να μην ανήκουν στην αγαστή πελατεία(διορισμένοι αναξιολόγητοι μπάτε σκύλοι αλέστε κι αλεστικά μή δώσετε), της συνδικαλαρίας και των πολιτικών μας.
Προσωπικά θλίβομαι για το κλείσιμο γιατί μόνο κρατικά κανάλια σχεδόν βλέπω αλλά και εκφράζω την απορία πώς γίνεται να ξαφνικά να "αγαπάνε" όλοι την ΕΡΤ και αυτή να έχει τηλεθέαση 4%. Και σε κάθε περίπτωση δρν μπορεί αυτός ο ρημαδολαός να συντηρεί τόοοσο μεγάλο δημόσιο. Αν είναι έτσι να μπούμε τότε ΟΛΟΙ στο δημόσιο. Ή όλοι ή μόνο αυτοί οι ΛΙΓΟΙ που χρειάζονται πραγματικά και με ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.
Σε ευχαριστώ για το σχόλιο!...

Ευάγγελος είπε...

Σωστός, Δημήτρη! Πολύ σωστός!

greendim είπε...

Ευάγγελε...
χωρίς απειροελάχιστο ίχνος αβροβροσύνης, άνθρωποι σαν και σένα και με τα προσόντα σου, ίσως ΝΑ αξίζει να υπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.
Σε ευχαριστώ!...