13 Μαΐ 2011

Οι Έλληνες παγκόσμιοι πρωταθλητές στο sex / The Greek lovers, the world champions!...


Αυτό που συμβαίνει με τους έλληνες εραστές είναι αξιοθαύμαστο. Πολλά έχουν ακούσει τα αυτιά μου αλλά και έχουν δει από κοντά τα μάτια μου, όπως για παράδειγμα, εκείνη την αξέχαστη πριν από χρόνια πορεία που είχαν κάνει πλήθος από τουρίστριες στην Κρήτη, επειδή είχαν πάψει για ένα διάστημα να τις "πλησιάζουν" οι ντόπιοι, φοβούμενοι τότε το έιτζ.
Αλλά και πρόσφατα, η πασίγνωστη εταιρεία προφυλακτικών Durex, πραγματοποίησε μεγάλη έρευνα σε όλο τον κόσμο και κατέληξε στα εξής συμπεράσματα:
Οι σύγχρονοι Έλληνες το "κάνουμε" σχεδόν κάθε 2,2 ημέρες! Μετά από εμάς δεύτεροι έρχονται οι Νιγηριανοί που "το κάνουν"...μόνο 84 φορές τον χρόνο αλλά σε "γερές δόσεις" αφού κάθε ερωτική τους πράξη διαρκεί 24 λεπτά. Εμείς όπως που όπως φαίνεται είμαστε πιο πολύ της ποσότητας παρά της ποιότητας, ξεμπερδεύουμε στα 15 λεπτά (3 λεπτά κάτω από τον "παγκόσμιο μέσο όρο" που είναι 15 λεπτά. Ενώ οι πιο..."ένα στα όρθια" πάντως είναι οι Ινδοί που η κάθε τους σεξουαλική πράξη διαρκεί 12 λεπτά.
Στις δύσκολες εποχές που περνάει η χώρα δεν ξέρω αν με τις επιδόσεις που αποδίδονται διεθνώς στη φυλή μας στον ερωτικό τομέα, θα μπορούσε ο greek lover να είναι εξαγώγιμο προϊόν (sic)!...

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πόσες πιθανότητες δίνεις να υπήρξε Έλληνας που να απάντησε ειλικρινά για τις σεξουαλικές του επιδόσεις..; Αν ήταν αλήθεια όσα ακούμε, θα ήταν όλες οι Ελληνίδες μ' ένα τεράστιο χαμόγελο ικανοποίησης μονίμως. ;-)

greendim είπε...

Νομίζω πως οι αλλοδαπές γυναίκες χαμογελούν ικανοποιημένες!...
Οι Ελληνίδες όμως όχι και τόσο. Ποιός ξέρει γιατί!...