8 Νοε 2010

Η αποχή πρώτη δύναμη!...

Επιτέλους! Τα "πελατάκια" αυτού του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος αντέδρασαν. 40 τοις εκατό είναι μια απάντηση-χαστούκι στη ψευτιά, στην κλεψιά, στην υποκρισία και στην έλλειψη σεβασμού προς τον πολίτη.
Βαρέθηκα να πριμοδοτώ "το μή χείρον βέλτιστον"...

4 σχόλια:

the passenger είπε...

δε συμφωνώ ρε green.
και τι κατάφερε η αποχή;
πήραν κανένα μήνυμα νομίζεις;
τίποτα!
αντίθετα, το ΚΚΕ μια χαρά τους έτσουξε (ακόμα και τον Άδωνι).

greendim είπε...

Το "ΚΚΕ" για μένα απέτυχε παταγωδώς σε αυτές τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ούτε ένας "κομμουνιστής" δήμαρχος σε όλη την Ελλάδα!!!
Όσο για τις προτάσεις της αριστεράς από την οποία προέρχομαι βέβαια, μαύρο σκοτάδι, ανέφικτες αερολογίες και παπαρολογία και σταλινικού τύπου δεσποτισμός σε όσους δεν ακολουθούν. Και όλα αυτά βέβαια, στηριζόμενα στις μόνιμες δημόσιες θεσούλες που κατέχουν όλοι τους. Όσο δε για την θεωρία περί κομμάτων εξουσίας το παράδειγμα του Μπενετάτου στη Νίκαια είναι από μόνο το τραγικό.
Η ζωή και οι ανάγκες της έχει αλλάξει και κάποιοι ακόμα ασχολούνται με στρατιωτικές παρελάσεις και αμπέχωνα. Έλεος καθοδηγητές της στρατευμένης οπισθοδρόμησης και του νεποτισμού.
Σε παραπέμπω στην Σώτη Τριανταφύλλου που τόσο ωραία αναφέρεται στα πρόσωπα του φασισμού της κοινωνίας μας:μαύρο, πράσινο και κόκκινο.

the passenger είπε...

μαζί σου ρε φίλε (απάντηση και για το σχόλιό σου στο επόμενο ποστ).
συμφωνώ σε όλα όσα λες, αλλά δε μπορώ και να κάτσω σπίτι μου.΄
και πίστεψέ με, ρώτα όσους απείχαν, λίγοι μπορούν να κάνουν την ανάλυση που έκανες εσύ, οι πιο πολλοί ευκαιρία ψάχνουν να πάνε για ένα καφέ ακόμα.
ναι, όντως το ΚΚΕ είναι κολημένο στη δεκαετία του 50 και δεν έχει κάνει την αυτοκριτική του, όμως δεν παύει να είναι μια ΄ψήφος διαμαρτυρίας που τους πονάει.
τέλος πάντων φίλε, έχουν ακόμα να δουν πολλά τα μάτια μας.

greendim είπε...

passenger...
εδώ θα 'μαστε (ελπίζω)...