15 Ιουν 2010

Thriller live: ένα υπέροχο πάρτυ!...

Το είχα υποσχεθεί στον γιο μου πως θα προσπαθούσα να πηγαίναμε να δούμε το εν λόγω θέαμα. Άλλωστε πριν από λίγους μήνες είχαμε δει στο σινεμά τις τελευταίες ημέρες του Michael Jackson που αποθανατίστηκαν στην ταινία με τον τίτλο This is it, ως τελικές πρόβες για την συναυλία στο Λονδίνο που δεν έγινε ποτέ. Ο μικρός σαν φανατικός οπαδός του μεγαλύτερου σταρ στην ιστορία της ποπ μουσικής, ενθουσιάστηκε. Και πράγματι παρά τις κάποιες μου επιφυλάξεις που είχα στο μυαλό μου για το τελικό αποτέλεσμα, η παράσταση ήταν με δυο λέξεις σχεδόν τέλεια.

Παρασκευή βράδυ λοιπόν και ώρα εννέα παρά τέταρτο είμαστε εκεί. Κατ' αρχήν ο χώρος του Badbinton σε προδιαθέτει θετικά. Άνετο πάρκιν, ευρυχωρία παντού, πολιτισμένο περιβάλλον, μεγάλη καθαριότητα, εντυπωσιακό φουαγιέ, ευγενικό προσωπικό και κυρίως πανέμορφο θέατρο με τεράστια σκηνή και τέλειο κλιματισμό του χώρου. Και το σημαντικότερο: όπου και να κάτσεις, βλέπεις άνετα.
Το συγκεκριμένο θέαμα που παρουσιάζεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα, προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει τα λεφτά του αφού παρακολουθήσαμε μια θαυμάσια ομάδα από τραγουδιστές, χορευτές και μουσικούς που νοιώθεις να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό -όλοι τους σωστοί επαγγελματίες- διασκεδάζοντας το κοινό και ξεσηκώνοντας το. Υπήρχαν στιγμές που υπήρχε γενικός ξεσηκωμός στους θεατές οι οποίοι φώναζαν και χόρευαν πολύ χαρούμενοι γι αυτό που ζούσαν. Άλλωστε την περισσότερη ώρα οι περισσότεροι από αυτούς λικνίζονταν όρθιοι μπροστά στις θέσεις τους χωρίς να ενοχλούν αυτούς που δεν συμμετείχαν αφού η αμφιθεατρική κατασκευή της αίθουσας το επιτρέπει σε μεγάλο βαθμό. Στιγμές πολύ όμορφες αφού τα μάτια μας και τα αυτιά μας απολαύσανε όλη την ιστορική μουσική αναδρομή πρώτα των Jackson 5 και μετά του φαινόμενου Micklel με τις περισσότερες επιτυχίες του και με αποκορύφωμα το ιστορικό Thriller. Πραγματικά, φεύγοντας από την παράσταση, νόμιζα ότι είχα πάει σε ένα πετυχημένο πάρτυ.
Κλείνοντας να υπογραμμίσω στα μεν θετικά της υπόθεσης τη δωρεάν στάθμευση, την ακρίβεια ώρας στην έναρξη και την λήξη. Στα δε αρνητικά τον όχι άριστο ήχο και τις λίγο τσιμπημένες τιμές στο μπαρ (7 ευρώ η μπύρα Macfarland, 3 ευρώ το "κούτσικο" παγωτό kayak).

Κάποια πράγματα στην Ελλάδα παρ' ολη την κρίση, εξακολουθούν και γίνονται καλά γι αυτό και είναι πραγματικά όμορφα!...

http://www.youtube.com/watch?v=tkVUO1W5ELw&feature=related

Δεν υπάρχουν σχόλια: