19 Δεκ 2008

Φάνηκε ένα φως μέσα στο σκοτάδι...


Εύχομαι ειλικρινά σε όλους σας, μέσα σε αυτή τη μαυρίλα των ημερών η ψυχή του καθενός να αγαλιάσει, η πίκρα που αισθάνθηκαν πολλοί από εμάς να δώσει τη θέση της σε λίγη χαρά. Το έχουμε υποχρέωση στα παιδιά για τα οποία γίνονται άλλωστε αυτές οι γιορτές. Τα παιδιά που εκτός των άλλων, προσωπικά με έκαναν πολύ υπερήφανο και με γέμισαν ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.
Αφήστε ελεύθερο το "παιδί" που κρύβεται μέσα σας...

12 σχόλια:

Γιώργος είπε...

προπαθω να σου σχολιασω ηρεμα οσο μπορω,"οργιστικα" ολες αυτες τις μερες,αλλα πια παραιτηθηκα εντελως,αρχικα απο το "συστημα"π απο επιλογη μου με αγορασε!κυκλοφορο με μαγκουρα στην π ο λ η μου ειτε το πιστευεις ειτε οχι!αλλιος η αλλη επιλογη π εχω ειναι να παρω κανα καλασνικοφ:)κ να αρχιζω να πυροβολο οτι κινιται,δεν θα το κανω οχι γιατι φοβαμαι ρε σι γκριν,αλλα γιατι τιποτα δεν θα αλαξει,,,απορω πως δεν βλεπεις τι παιζεται,,,αλλα ειμαι ποιο ηρεμος τελικα αρα κ οποτε μην φοβαστε:)αυτη τη φορα θα χτυπησουνε εντελος δημοκρατικα:)δεν απογοητευομναι γριν,απλα εμενα πρωτα να προστατευσω κ την οικογενεια μου.αν ως πριν τις γιορτες δεν ειχα τιποτα,στην αθηνα,εγω προσοπικα σου ξαναλεω,η αν πριν τα επισοδεια δεν ειχα και πολλα,,,,τωρα δεν εχω μια βασικη επιλογη!που ειναι η δουλεια μου,κ ετσι οσπου να δω τι θα κανω μαλλον θα παω για ψαρεμα:)πολλα εγραψα γρεν:)καλα σου χριστουγεννα.

greendim είπε...

Γιώργο...
ξέρω πολύ καλά τί γίνεται. Με το ζόρι κρατάω την οργή μου. Η οικογένεια μου με κράτησε να μη ξεχυθώ στους δρόμους να τα διαλύσω όλα και να με χώσουν πουθενά οι παλιόμπατσοι.
Καλά χριστούγεννα και σε σένα!...

Γιώργος είπε...

http://sgiorgiio.blogspot.com/search?updated-max=2008-12-20T11%3A42%3A00%2B02%3A00&max-results=1

http://sgiorgiio.blogspot.com/search?updated-max=2008-12-16T17%3A11%3A00%2B02%3A00&max-results=1

αναγκαστικα να ξαναγραψω προσορινα στο μπλογκ μου,κ 100σελιδες να γραφα για το θεμα,,,δεν θα το "καλυπτα"προσπαθω να σου εξηγησω,οτι αν κατεβηκα στον δρομο.το κανα για να πεισω μ οσο ειρινικο τροπο μπορω μ η ν αντιδρατε!αν καποιοι εκτελουσαν μπατσους οπος πιθανολογηθηκε,,,αν καποιοι πραγματικοι πολεμιστες κ οχι εγω η εσυ ειχαν βγει στους δρομους,,,τοτε θα ειχαμε πολεμο σημερα αυτο προσπαθησε να καταλαβεις,,,
γρεεν,,,ο γερακος του ποιο κατω ποστ,,,θα σου ελεγε.παιδακι μου μην αντιδρας θα κανεις χειροτερα τα πραγματα...ενιγουει,,,τα ιδια λεμε γρεεν,,,,απλα μ αλλα λογια,,,δεν εισαι ποιο οξυθυμος βρε απο μενα:)αλλα δεν εχω τροπο να σε πεισω με κειμενα κ σχολια,,,,απλα επειδι το θεμα μ ενδιαφερει αμεσα,,,κοιτα λιγο τι π ρ α γ μ α τ ι κ α σε συμφερει στη συγκεκριμενη κατασταση!ναι ν αντιδρασεις!αλλα μετα!τωρα απλα νευριασε κ μην ριχνουμε λαδι στη φωτια,,,den uelv na se tsitvso γρεεν,,,να σου πω ηρεμησε προσπαθω,

roadartist είπε...

Συμφωνώ με ότι λες..
Χρονια πολλά και σε σένα.. πολλά φιλιά, να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες..

Όναρ είπε...

Τελικά εκεί που μας αποκαλούν "ανώριμους" και "αιώνια έφηβους"..τώρα είναι επιτακτικό να γίνουμε πάλι παιδιά..γιατί όχι λοιπόν..; Δεν είναι και τόσο δύσκολο..

Καλές Γιορτές και Υγεία..

Καλησπέρες των θερμότερων ευχών μου..

Eulie Aeglie είπε...

Καλή χρονιά, Δημήτρη. Με όλο το φως.

Turdus Merula είπε...

...Kαλή Χρονιά
εύχομαι οτι καλυτερο για σενα και την οικογένειά σου...

greendim είπε...

Γιώργο...
να είσαι σίγουρος ότι καταλαβαίνω πολλά από αυτά που γράφεις γι αυτό και σε συμπαθώ.
Καλή χρονιά!...

greendim είπε...

Roadartist...
σε ευχαριστώ πολύ πολύ!
Να έχεις μια ήρεμη χρονιά!...

greendim είπε...

Όναρ...
αν μη τι άλλο αυτές τις μέρες με τα "παιδιά" βγήκε μια υγεία...
Χρόνια πολλά!...

greendim είπε...

"Φωτεινή" μου Αίγλη...
χρόνια πολλά!...

greendim είπε...

Μ.Ζ. ...
χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε σένα και όσους αγαπάς!...